Om oss

Vi som skriver på den här sidan kommer att ha helt fria tyglar. Hittar vi någonting som vi finner vara av intresse så tar vi reda på mer om detta och därefter så publicerar vi det som vi kommit fram till här.

Det kan handla om mer allvarliga saker såsom exempelvis olika brott – narkotikabrott, misshandel, våldtäkt – och vid dessa ämnen så är det viktigt att allting blir faktagranskat och korrekt. Men, det kan även handla om mer vardagliga saker som exempelvis träning och hälsa, skönhet, städning och olika typer av renoveringar. Målet är att skapa en sida som är dynamisk och som pendlar mellan ämnesvalen beroende på vem som skriver. Det viktigaste är att texterna är faktabaserade och sanna: vi kommer inte att höfta och chansa!

Vad vill du veta mer om? Är det bilar, solenergi, bergvärme, hemstädning, ekonomi – hur fungerar aktier och vilka fonder är bäst? – eller vill du veta mer om träning, om marknadsföring, om juridik eller om hur man ska tänka i samband med att man köper en bostad? Vi kommer garanterat att skriva om alla dessa saker på den här sidan.

Vilka är då vi? Låt oss säga att vi är extremt olika. Vi befinner oss i olika åldrar, vi jobbar med olika saker och vi befinner oss i olika familjekonstellationer och bor i olika städer i Sverige. Detta är vår styrka: genom det så kommer på köpet en massa olika infallsvinklar och perspektiv på saker och ting. Det strömlinjeformade hittar du på andra sidor – här kommer det att råda ett organiserat kaos. Välkommen!