Dags att byta officepaket?

Funderar du som privatperson – eller ert företag – på att uppgradera och investera i ett nytt officepaket? Det är en idé som definitivt bör förvandlas till handling – och gärna så snabbt som möjligt. Många fastnar tyvärr i gamla hjulspår och då det kommer till ett officepaket så går man, genom detta, miste om en massa fördelar som moderna officepaket för med sig.

Att ta steget och byta är nästan ett måste och det handlar heller inte om någon längre uppstart och startsträcka. Många känner oro kring det senare: hur pass lång tid tar det innan man vant sig vid alla program och alla features som ett nytt officepaket inkluderar?

Sanningen är den att det går fort – väljer du att köpa officepaket från rätt återförsäljare så ges du hjälp genom hela resan. Detta gäller även om väljer att köpa officepaket online då många återförsäljare där det – utöver bättre priser – även finns en välutvecklad kundservice där man får hjälp både med att hitta rätt paket utifrån de egna kraven, önskemålen och behoven och dels även får hjälp med att implementera lösningen och att komma igång.

Moderna officepaket ger företag flexibilitet

Hur arbetar vi idag – och vilka skillnader ser man jämfört med hur det såg ut bara för ett tiotal år sedan? En sak som definitivt kommit att förändras handlar om kraven på flexibilitet. För några år sedan var det nästan otänkbart att arbeta från någon annan plats än från kontoret.

Idag ser man mer flytande arbetsplatser där de anställda ena dagen kan arbeta hos kund, nästa dag från det egna hemmet, den tredje dagen från kontoret och den fjärde dagen från ett café. För att detta ska vara möjligt så krävs ett officepaket som skapar denna sömlösa övergång mellan arbetsplatser – och olika enheter. Detta är exakt vad mer moderna officepaket för med sig till bordet och det är ett stort skäl till varför man ska ta steget och göra en uppgradering.

Utöver detta så är även frågan om säkerhet väl värd att notera: moderna versioner har överlägsen säkerhet jämte äldre. Det sker hela tiden attacker och du är långt ifrån så trygg och säker som du tror. Med en nyare version av ett officepaket avstyrs alla cyber- och virusattacker innan de hinner skada din dator.