Lägg grunden för ett hållbart hem

Utan en hållbar och högkvalitativ grund blir ditt hem aldrig den vackra plats du tänkt dig. Ett bra sätt att åstadkomma detta är att starta med golvet. Ett vällagt trägolv passar alltid.

Utbudet av golv är enormt. Variationen är stor både vad gäller material och färg och form. Det kan ibland kännas omöjligt att bestämma sig – vad kommer man att bli nöjd med?

Golvläggare slår gärna ett slag för trä som material. Med den insikt man får när man arbetar professionellt med golvläggning är det naturligt. Trägolv är både vackra och hållbara och sköna att använda. Dessutom håller de oerhört länge med rätt behandling.

Trägolv passar i husets alla utrymmen förutom i badrummet. Utseendet och stilen bestämmer du själv. Klassisk parkett eller lamell. Vitsen är att välja ett golv som kan slipas.

Variation och harmoni

Trägolv kommer alltid att ge en känsla av harmoni till de utrymmen de används i. Så är det med naturmaterial. Trägolv hittar du i ljusaste färger och mörkaste brunsvart och alla nyanser däremellan. Välj bara rätt träslag och du får ett golv som inbjuder till barfotadans.

Ytterligare variation finns att få både med olika typer av ytbehandling och genom vilken teknik du väljer. Plankgolv, klassisk fiskbensparkett eller alla de andra alternativ du kan tänka dig. Vanligen passar ett trägolv och harmonierar med din inredning även då du byter färger och möbler i rummet.

Sist men inte minst bör du förstås hitta en skicklig golvläggare i Örebro. Yrkesskicklighet trumfar det mesta när det handlar om hållbarhet.