Låt snickare bygga huset

Dags att bygga drömhuset? Många tar kontakt med företag med färdiga huskoncept. Men önskas något unikt som bara finns i ett exemplar är det en byggfirma som ska kontaktas för jobbet.

Bianca och Niclas hade en dröm som de nu skulle göra till verklighet. Ett hus helt i egen smak med lite speciella drag. De var inte riktigt säkra på vilka regler som gällde men de hoppades att allt skulle gå i lås. De hade köpt en tomt straxt utanför Nyköping och kontaktade en snickare de kände i trakten. De behövde, förutom hjälp med bygget, ett företag som kunde hjälpa dem med bygglovsansökan. De fick tid hos byggfirman för att diskutera sin husdröm och höra om det var möjligt att genomföra projektet som de tänkt.

Drömmen som blir sann

Med byggfirmans hjälp fick de bygglov och hela projektet sattes igång. Givetvis efter att de gått igenom alla tjänster, varor och produkter samt kostnaderna för dessa. De var tacksamma över att byggfirman kunde ta hand om allt. De hade flera olika samarbetspartner inom både el, rörmokeri och annat. Bianca och Niclas kunde lugnt luta sig tillbaka och följa projektet. Bygget besökte de ofta och möttes ofta av skratt och prat. Det var ett härligt gäng av killar och tjejer som verkade älska sitt jobb på riktigt.

Dagen då bygget stod klart var det lite sorgligt att säga hej då till alla fina byggarbetare som hade blivit som en extrafamilj. De bjöd dem alla på grillfest ute på stora terrassen. Drömhuset hade äntligen blivit verklighet.