Rolig femkamp i Stockholm

Vad kan man göra som är kul och teambildande för personalen i Stockholm? En aktivitet där alla får visa sina styrkor och hjälpas åt är exempelvis femkamp. Välj själv vilka grenar som ska ingå.

Benny visste hur hårt medarbetarna arbetat under det gångna året och ville göra något för att visa sin uppskattning. Att bara bjuda på middag tyckte han var tråkigt. Då han själv var en mycket aktiv person kom han på en idé.

Han hade hört talas om ett företag som arbetade med femkamp. De hade olika aktiviteter att välja mellan vilket gjorde att han kunde anpassa femkampen för sina medarbetare. Planeringen var femkamp först och äta gott och ha trevligt efteråt.

Femkamp i Stockholm blev en succé

Efter att ha talat med företaget som erbjöd femkamp i Stockholm satte han sig ner och valde grenar. De flesta av hans medarbetare var inte särskilt aktiva. Därför valde han grenar där de skulle känna sig bekväma. Han valde en där man skulle kasta golfbollar i korgar, en stafett och några andra. Det hela skulle avslutas med en hinderbana där alla skulle delta.

Personalen informerades om teambuilding-dagen. Några hurrade, andra var mer reserverade. Något som vartefter dagen led ändrades. Då kom vinnarinstinkten fram och detta ledde till många skratt.

Gänget fick en stund att fixa till sig på det hotell han valt, innan det var dags för middag. En buffé helt i personalens stil. Nu var alla mer avslappnade med varandra och Benny ansåg att det hade varit en lyckad dag.