Lyxigt med kontorsstädning i Stockholm

Småföretagare behöver lägga ner sin tid på saker som genererar pengar. En kategori som inte går in under det är städning. Det är enkelt löst. Boka kontorsstädning av en firma i Stockholm.

Eva var på jakt efter en lokal som hon kunde använda som kontor. Tillslut hittade hon en som var trevlig och hade ett bra läge. Men det var inte det enda, hennes hyresvärd var helt fantastisk. Hon gav henne inloggning till internet och hjälpte med möbler.

När Eva undrade hur de skulle dela upp städningen log hon bara och sa, det kommer en städerska och fixar det. Hon trodde inte sina öron och frågade hur mycket extra det skulle bli, men fick veta att det ingick.

Kontorsstädning med personlig kontakt

Hyresvärden berättade att hon hittat ett väldigt bra städbolag som kom en gång i veckan.
Redan några dagar senare fick Eva själv träffa den i städpersonalen som oftast tog hand om hennes lokal. Hon var trevlig och förhörde sig om hur Eva ville ha det.

Eva gick ut för att köpa frukost då hon var tidig till jobbet och ville låta städerskan städa ifred. Väl tillbaka mötte henne doften av nystädat redan i dörren. Golven var fortfarande lite våta så hon trippade försiktigt in på tå. Det kändes lyxigt. Hon mindes att städerskan sagt att de även städade hos privatpersoner. Kanske skulle hon hyra in dem att städa hemma? Det var en tanke som var värd att fundera på. Det skulle inte kosta mycket då hon kunde använda det smarta RUT-avdraget. Läs mer om – på denna webbsida: stockholmkontorsstädning.se