En stensatt hipster-idyll?

Har du flyttat från Söders höjder till villaidyllen strax utanför stan? Men ändå så pass nära att du fortfarande kan kalla dig för Stockholmare? Grattis, då har du det bästa av två världar!

Tänk så spännande när flyttlasset äntligen går från din innerstadslägenhet till det där idylliska villaområdet. Med tunnelbanan in på knuten, såklart. Fast det blir kanske värre när du inser att den där idyllen, inte var så idyllisk. Helt plötsligt, när vintern blivit till vår och sommar, får du syn på hur trädgården faktiskt ser ut … aj då.

Om trädgården inte var så snygg som du hade tänkt dig, får du göra någonting åt det. Men lugn, trädgårdsarbete kan vara ett riktigt angenämt arbete. Tänk att få sätta händerna i jorden och plantera nya, gröna, och blommande växter. Det är en aktivitet många anser vara meditativ och avstressande.

Byt ont grus mot skön sten

Även om du inser att trädgård och växter kan vara ett härligt jobb, kan du komma på andra tankar när du tittar på gruset. Det där vassa spränggruset som skär i fötterna när du ska trampa runt barfota. Ett grus som inte alls är ett idylliskt gång-grus, som du först trodde. Lättast för att bli av med det, är att istället lägga en stengång. Letar du efter en stensättare i Stockholm? Då har du tur, för i huvudstaden kan man hitta allt man söker. Vad bra att du inte flyttade alltför långt ut. Snart kan du njuta av din idylliska, stensatta hipster-trädgård!